Select Page

Företagslägenheter i Göteborg

Korttidsboende i hjärtat av Göteborg

"

Boka din vistelse

Letar du efter ett bekvämt och stilfullt korttidsboende? På Feel Like Home erbjuder vi mysiga och fullt utrustade lägenheter som får dig att känna dig som hemma, oavsett var du befinner dig.

Om Feel Like Home

Feel Like Home specialiserar sig på att tillhandahålla högkvalitativa, fullt möblerade lägenheter för de som söker en bekväm och bekymmersfri boendeupplevelse. Vare sig du är affärsresande, en familj på semester, eller i behov av tillfälligt boende, är våra hem designade för att erbjuda värme och komfort som i ditt eget hem.

Med fokus på bekvämlighet, stil och en personlig prägel, ser Feel Like Home till att varje vistelse inte bara är en bokning, utan en resa in i ett utrymme där du kan koppla av, arbeta och njuta av livet med lätthet.

About Feel Like Home

Bekvämligheter

Bekväma sängar

Stora och lyxiga sängar, designade för ultimat komfort och en vilsam natts sömn.

TV

En modern platt-TV med smart-TV-funktionalitet.

WiFi

Gratis Wifi ingår i alla våra lägenheter.

Air Conditioning

Njut av en sval och bekväm miljö med vår effektiva luftkonditionering i varje lägenhet.

Frys och Kyl

Varje lägenhet är utrustad med ett rymligt, modernt frys och kylskåp.

W

Micro

Värm upp maten bekvämt med mikrovågsugnen. 

Kaffemaskin

Börja din dag rätt med en god kopp kaffe.

Dusch

Snygga och moderna duschar.

Boka långtidsboende!

Letar du efter långtidsboende?
Besök Sweden Accommodation för mer info och bokning.

Utforska Göteborg

Göteborg, Sveriges levande kustpärla, bjuder in dig att utforska dess unika blandning av modernt stadsliv och rikt kulturarv. Promenera längs de pittoreska kanalerna, besök det historiska Haga-distriktet med sina charmiga kullerstensgator, eller koppla av i de frodiga trädgårdarna hos Trädgårdsföreningen. Stadens livliga avenyer är kantade med en mångfald av butiker, kaféer och restauranger i världsklass, som erbjuder en smak av Göteborgs berömda kulinariska scen. Missa inte möjligheten att uppleva den livliga konst- och musikkulturen, som visas i otaliga gallerier, teatrar och konsertlokaler. Med sin välkomnande atmosfär och en uppsjö av attraktioner är Göteborg en destination som lovar oförglömliga upplevelser för varje besökare. 

Frågor och svar

Vad är en företagslägenhet i Göteborg?

En företagslägenhet i Göteborg är en möblerad bostad anpassad för affärskunder, idealisk för korttidsvistelser, med fullt utrustade kök och dygnet-runt service.

Har företagslägenheterna fullt utrustade kök?

Ja, alla våra företagslägenheter i Göteborg har fullt utrustade kök, vilket underlättar bekväm matlagning och dagliga rutiner.

Finns det dygnet-runt service tillgänglig för alla företagslägenheter?

Ja, vi erbjuder dygnet-runt service för alla våra företagslägenheter för att säkerställa en trygg och bekväm vistelse.

För vilka är företagslägenheterna i Göteborg avsedda?

Dessa lägenheter är avsedda för företag som behöver korttidsboende för sin personal, vare sig det gäller nyanställda eller anställda som deltar i tidsbegränsade projekt.